Oulun Valkonauha ry

Kristillis-yhteiskunnallinen naisjärjestö

Toimintasuunnitelma vuodelle 2022 Vuoden 2022 toimintaa POIMINTOJA VUODEN 2021 TOIMINNASTA Arkisto Terveisiä kummitoiminnasta

Toimintasuunnitelma vuodelle 2022

Suomen Valkonauhaliiton vuoden 2022 teemana on yhteistyötä ja toiminnan iloa. Tätä samaa teemaa haluamme pitää ohjeena omassa yhdistyksessämme. Suomen Valkonauhaliitto on meidän ”äitijärjestö”, josta saamme apua ja neuvoja. Erityisesti korona-aika ja ikääntyvät jäsenet lisäävät haasteita toiminnan järjestämisessä ja aikataulujen toteutumisessa.

Toiminnan periaatteet; Yli 115-vuotta vanhan yhdistyksemme toimintaa ohjaavat perusarvot yksilöllisen hyvänolon säilymisen puolesta. Yhdistyksen toiminnan periaatteena on ihmisläheisyys ja heikomman, apua tarvitsevan arvostaminen, auttamalla mahdollisuuksien mukaan niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti.

Toimintamuodot; OsNa:n (Oulun seudun Nuorisoasuntoyhdistys) ja NY:n (Nuoret Ystävät ry) tukeminen jatkuu vuosittain aiemman käytännön mukaisesti kuten myös Home of Hopen kummitoiminnan avustustyö Intiassa. Yhdistyksen toimintamuotoina jatkuvat vankien kannustaminen opiskeluun ja nuorten tukeminen stipendeillä sekä valitun koulun käyttöön tilattavalla terveysvalitus materiaalilla. Ikäihmisten virkistämiseen käytetään hyväksi koettuja toimintatapoja.

Jäsenet; Suunnitteilla ensiapukoulutuksen järjestäminen jäsenille. Koulusta on toivottu ja on tärkeää vastata jäsenten toivomukseen. Jäsentapahtuma luonnossa/ picnikillä tai jossain koronarajoitusten mahdollistamassa luovassa paikassa. Tapahtuman ohjelmana Kirkkopäivien ym. tulevien tapahtumien suunnittelua. Jäsenten kokoontumisiin on varattu tilat Aleksinkulmasta. (oletusarvolla ettei Oulun kaupunki tarvitse tiloja omaan käyttöönsä)

Yhdistyksen toiminnan tukemiseen on haettu avustusta Valkonauhasäätiöltä ja STEA:lta.

 

 
© Oulun Valkonauha ry